Klicka på bilden ovan för att se en företagspresentation av Morbern!

Morbern

Morbern är Nordamerikas ledande tillverkare av dekorativa vinylbeklädnader för sjukvård, offentlig miljö, bilar, lastbilar, transport och marinmarknader. Morbern skapar innovativa vinyler som möter utmaningarna i design- och teknikegenskap, prestanda, hållbarhet och stil. OBS!  Samtliga vinyler från Morbern är Ftalatfria, läs mer under hållbarhet nedan. 
Morbern är även ISO 9001: 2015-certifierade.
Vill du veta mer om morbern så titta in på deras webbplats på www.morbern.com

Tyggrossisten är distributör för Morbern i Sverige och Danmark.

 

Innovation

Sedan 1956 har Morbern skapat innovativa lösningar för konstäderbranschen, inklusive det första konstlädret med en lyxig känsla och med en kundanpassad tryckt vinylkollektion. Läs mer på Merberns hemsida (Engelska)

Hållbarhet

Morbern har ett åtagande för framtiden: Skydda och bevara våra barns morgondagar samtidigt som vi möter våra kunders behov idag. Läs mer på Morberns hemsida(Engelska)

Allante
Supermjuk och strukturerad yta som efterliknar skinnets utseende och känsla med en supermatt finish. Till skillnad från läder klarar denna vinyl både mögel och sol. Med 45 färgvarianter och utomordentliga skräddaregenskaper kommer detta att bli din ”väg in” i Vinyl för en lyxig look och känsla.

Americana

Americana är en högupplöst, extremt hållbar, digitalt tryckt utomhus vinyl. Det är flaggskeppsprodukten av Morberns (n) deavor! utomhus anpassad digital utskriftsteknik, vilket gör det möjligt för designers och båtproducenter att uppleva obegränsade designmöjligheter.

Carrara
Extravagans möter prestanda med Carraras lädervintage look och känsla. Den innehåller 12 neutrala färgtoner som adderar en touch av av klass till vilken design som helst, Inomhus eller utomhus.

MOR-TEX

Detta är en udda fågel bland Morbens Vinyl-produkter eftersom detta faktiskt är en textilväv. Den har en fantastisk slitstyrka och passar utmärkt till att kombinera med Morberns vinyler i t.ex. bil, båt, tåg-säten

Säng och Madrasstextil
Natural linnen
Eliminerar behovet av att välja mellan estetik och egenskaper. Resistent mot fläckar, blekning, kemikalier och bakterier. Natural Linen är också hållbar mot repor och nötning. Mångsidig och finns i 15 färgvarianter, alla med en textillook för alla typer av klädsel

Prodigy

Prodigy är slitstark, mångsidig och tidlöst klassisk med enastående goda möbelklädsel egenskaper.

Tillgänglig i 25 eleganta färger.

Textil tryck

Seabrook

Morbern Seabrook är ett slitstarkt vinyltyg som är perfekt för marin, bil och kommersiell klädsel. Detta tyg är mögelbeständigt, flamskyddad, hållbart och lätt att rengöra. Perfekt för utomhusbruk.

 Seabrook Vinyl finns i en mängd olika färger och är perfekt för marin inredning och yttre sittplatser, möbler, bilstolar, offentliga sittplatser,  väggbeklädnader och mycket mer.

Sundance

Sundance simulerar utseendet av canvas, med ett tätt vävt utseende.

Sundance är antimikrobiell och mögelresistent, vilket gör att den passar utmärkt till applikationer inom hälsovård, offentligmiljö och allväders-miljöer.

Frågor? Ring oss nu!