Om oss!

Tyggrossisten har sedan mitten av sextiotalet bedrivit handel med tyger. Från starten sysslade företaget bara med partihandel. Under årens lopp har verksamheten utökats till att även bli ett grossistföretag med agenturer och distribution från några av Europas största producenter inom textil. Vi har även byggt upp ett sortiment av importerade varor från, framför allt, Asien.

Våren 2010 gick Jan Larsson Textile AB (Jantex) in som nya ägare av Tyggrossisten. Jantex är ett familjeföretag som sedan 1983 drivit agenturer med fokus på möbel- och madrassindustrin. Tyggrossisten AB förstärks med ytterligare agenturer och därmed ett bredare sortiment för våra kunder.

Idag är vi fem personer som arbetar på Tyggrossisten. Vi samarbetar för att ständigt erbjuda bra service och ett stort utbud som passar såväl storföretag som små syateljéer. Vi strävar efter att alltid utveckla vår verksamhet för att tillfredsställa dig som kund!

Vår målsättning är att du alltid ska hitta det du söker hos oss!
Har du några frågor är du välkommen att kontakta någon av oss, eller varför inte besöka oss i Viared strax utanför Borås!